
Tipsy Garden Pasta
oppskrift på tipsy garden pasta. enkel og smakfull rett med friske urter og ost. perfekt for en sommermiddag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 spiseskjeer rapsolje
- 2. 1 middels stor løk, kuttet i 2,5 cm terninger
- 3. 1/8 teskje knuste rød chili flakes
- 4. 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 5. 450 gram benfri, uten skinn kyllinglår, kuttet i 2,5 cm terninger
- 6. 1 teskje kosher salt
- 7. 1 teskje nykvernet svart pepper
- 8. 2 kopper skivede cremini-sopp
- 9. 1 kopp skivet zucchini, kuttet i halvmåner
- 10. 1 (796 gram) boks hakkede tomater, helst ildrøkte (anbefalt: Muir Glen)
- 11. 1/2 kopp kyllingkraft
- 12. 1 1/2 kopper babyspinat
- 13. 3/4 kopp kremfløte
- 14. 3 spiseskjeer vodka
- 15. 450 gram fullkornspennepasta, kokt al dente
- 16. 1/3 kopp revet Parmesanost, til pynt
- 17. 1 Roma-tomat, frøet og kuttet i 0,6 cm terninger, til pynt
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne over høy varme, tilsett oljen, og når den er varm, tilsett løken og stek i 5 til 6 minutter. Tilsett rød chili-flak og hvitløk, og stek i ytterligere 1 minutt. Krydre kyllingen med salt og pepper, og tilsett den i pannen. La det koke i 4 til 5 minutter. Tilsett sopp, zucchini og hermetiske tomater. Hell i kyllingkraften og la det småkoke. La det koke i 5 minutter, og tilsett deretter spinat og fløte. Kok til det er gjennomvarmt og begynner å tykne, ca. 4 minutter. Avslutt med vodka, rør godt, og slå av varmen. Tilsett pastaen i pannen, vend forsiktig, og legg det på et serveringsfat eller i individuelle serveringsskåler. Pynt med parmesan og hakkede tomater.