California succotash

California succotash

Lær hvordan du lager en klassisk california succotash med friske grønnsaker. En enkel og smakfull rett som passer til sommeren eller helår.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund store perle løk
  • 2 kopper piskefløte
  • 1 stor rød paprika
  • 1 pund squash, i terninger
  • 3 ¾ kopper ferske maiskjerner eller tint frossen mais

Fremgangsmåte

  1. 1Kok løk i en stor kjele med kokende vann i 1 minutt. Sil av og avkjøl. Kutt av rotendene, og skrell deretter. (Kan forberedes 1 dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.) Bland løk og krem i en stor, tung stekepanne. Kok opp over middels høy varme. Dekk til; kok til løken er nesten myk, ca. 8 minutter. Fjern lokket; kok til væsken er litt redusert, ca. 4 minutter. Tilsett paprika og squash. Dekk til; kok til nesten myk, ca. 5 minutter. Tilsett mais. Reduser varmen og la det småkoke uten lokk til grønnsakene er møre og sausen har tyknet, rør av og til, i 6 minutter. Krydre med salt og pepper.
  2. 2Kok løk i en stor kjele med kokende vann i 1 minutt. Sil av og avkjøl. Kutt av rotendene, og skrell deretter. (Kan forberedes 1 dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.)
  3. 3Bland løk og krem i en stor, tung stekepanne. Kok opp over middels høy varme. Dekk til; kok til løken er nesten myk, ca. 8 minutter. Fjern lokket; kok til væsken er litt redusert, ca. 4 minutter. Tilsett paprika og squash. Dekk til; kok til nesten myk, ca. 5 minutter. Tilsett mais; reduser varmen og la det småkoke uten lokk til grønnsakene er møre og sausen har tyknet, rør av og til, i 6 minutter. Krydre med salt og pepper.