Grønn gudinne grønne bønner

Grønn gudinne grønne bønner

oppskrift på green goddess green beans, en frisk og enkel rett med grønne bønner, perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 lb grønne bønner, trimmed
  • 2. 1/3 kopp grovhakket fersk flatbladpersille
  • 3. 1/4 kopp majones
  • 4. 1/4 kopp rømme
  • 5. 1 1/2 teskje rødvinseddik
  • 6. 1/2 teskje fersk sitronsaft
  • 7. 1/2 teskje ansjospasta
  • 8. 1/4 teskje salt
  • 9. 1/4 teskje svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok bønner i en 6- til 8-liters kjele med kokende, saltet vann, uten lokk, til de er akkurat møre, ca. 6 til 8 minutter. Sil av vannet i en sil, og overfør umiddelbart til en bolle med is og kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Når bønnene er avkjølte, sil av vannet og tørk dem forsiktig med et kjøkkenpapir. Mos persille, majones, rømme, eddik, sitronsaft, ansjospasta, salt og pepper i en blender til en jevn puré. Overfør til en bolle og vend inn bønnene.
  2. 22. Kok bønner i en 6- til 8-liters kjele med kokende, saltet vann, uten lokk, til de er akkurat møre, ca. 6 til 8 minutter. Sil av vannet i en sil, og overfør umiddelbart til en bolle med is og kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Når bønnene er avkjølte, sil av vannet og tørk dem forsiktig med et kjøkkenpapir.
  3. 33. Mos persille, majones, rømme, eddik, sitronsaft, ansjospasta, salt og pepper i en blender til en jevn puré. Overfør til en bolle og vend inn bønnene.