Sprø pastakake med rød paprika og mozzarella-salat
oppskrift på en sprø pasta-kake med rød pepper og mozzarella, perfekt for en lett og smakfull forrett eller lunsj. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Salt
- vann til pasta
- 450 gram angel hair-pasta
- 1 teskje pluss 1/4 kopp olivenolje
- Rødt pepper
- Mozzarella
- Salat, oppskrift følger
- 9 kopper lett pakket babyspinat
- 8 kopper blandede unge grønne salatblader
- 3/4 kopp jarngjorte ovnsbakte røde paprika, kuttet i bitestørrelse biter
- 1 1/2 kopp terninger av fersk mozzarella (1/2 tomme terninger)
- Omtrent 1/2 kopp din favoritt salatdressing
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader F.
- 2Tilsett pasta i en stor kjele med kokende, saltet vann og kok i 2 minutter mindre enn det pakningen angir. Sil av vannet og hell kaldt vann over pastaen. Sil godt av og vend inn 1 teskje olivenolje.
- 3I en non-stick stekepanne, varm opp 1/4 kopp olivenolje; når oljen er varm, tilsett en fjerdedel av pastaen og fordel den jevnt i pannen. Skru ned varmen til middels og stek til bunnen er gyllenbrun. Vend forsiktig pastaen og fortsett å steke til den er brun på den andre siden. Ta den opp med en hullsleiv og legg den på en tallerken, og hold den varm i ovnen. Gjenta med de andre tre batchene, og tilsett mer olivenolje etter behov.
- 4Fordel den sprø pastaen på fire tallerkener og topp med litt Rødpaprika- og Mozzarella-salat.
- 5Rett før servering, bland spinat, grønn salat, paprika, mozzarella og dressing. Smak til med krydder. Legg salaten oppå de sprø pasta-kakene.



