
Salat Libre
oppskrift på salad libre - en lett og smakfull salat perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 lilla poteter, kokt og i terninger
- 6 små røde poteter, i terninger og stekt (med skallet på)
- 2 kopper terninger av kokt og stekt kassava
- 1/2 kopp skivede kokte gulrøtter
- 1 kopp grønt eple i terninger (forhåndsbløtlagt i sitronsaft for å forhindre misfarging)
- 3/4 kopp ristet mandler
- 1/2 kopp hakket selleri
- 1/4 kopp hakkede grønne paprika
- 1/2 kopp hermetikkmais
- 1/4 kopp kapers
- 1/4 kopp hakkede røde paprika
- 2 1/2 kopper stekt svinekjøtt, revet
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/2 kopp hakket gressløk
- 1 kopp chimichurri (se note)
- Salt og pepper etter smak
- Sur appelsin og koriander til pynt
Fremgangsmåte
- 1La de kokte ingrediensene avkjøle seg, og bland deretter alle ingrediensene. Drypp over litt ekstra jomfru olivenolje om nødvendig. Pynt med skiver av sur appelsin og hakket koriander. Server og nyt!