Hjemmelaget coleslaw
Lær hvordan du lager en deilig og hjemmekoselig coleslaw med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til sommergrilling eller som en frisk forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 liten hode grønnkål, vasket, kjernet og skåret i tynne strimler
- 1 stor gulrot, trimmet, skrelt og revet
- 1 middels stor grønn paprika, fjernet stilk og frø, revet
- 1 kopp majones
- 1/2 kopp maisolje
- 1/2 kopp rømme
- 2 spiseskjeer melk
- 1 teskje karvefrø
- Salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg kål, gulrot og paprika i en stor bolle.
- 2Bland de resterende ingrediensene i en liten bolle og visp godt sammen. Hell over kålsalaten, rør om, dekk til og sett i kjøleskapet i minst 4 timer. La kålsalaten komme til romtemperatur før servering.
- 3Legg kål, gulrot og paprika i en stor bolle.
- 4Bland de resterende ingrediensene i en liten bolle og visp godt sammen. Hell over kålsalaten, rør om, dekk til og sett i kjøleskapet i minst 4 timer. La kålsalaten komme til romtemperatur før servering.