Hjemmelaget coleslaw

Hjemmelaget coleslaw

Lær hvordan du lager en deilig og hjemmekoselig coleslaw med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til sommergrilling eller som en frisk forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 liten hode grønnkål, vasket, kjernet og skåret i tynne strimler
  • 1 stor gulrot, trimmet, skrelt og revet
  • 1 middels stor grønn paprika, fjernet stilk og frø, revet
  • 1 kopp majones
  • 1/2 kopp maisolje
  • 1/2 kopp rømme
  • 2 spiseskjeer melk
  • 1 teskje karvefrø
  • Salt og pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kål, gulrot og paprika i en stor bolle.
  2. 2Bland de resterende ingrediensene i en liten bolle og visp godt sammen. Hell over kålsalaten, rør om, dekk til og sett i kjøleskapet i minst 4 timer. La kålsalaten komme til romtemperatur før servering.
  3. 3Legg kål, gulrot og paprika i en stor bolle.
  4. 4Bland de resterende ingrediensene i en liten bolle og visp godt sammen. Hell over kålsalaten, rør om, dekk til og sett i kjøleskapet i minst 4 timer. La kålsalaten komme til romtemperatur før servering.