Blodappelsinchampagne-cocktail

Blodappelsinchampagne-cocktail

Lær hvordan du lager en frisk og elegant blood orange champagne cocktail. Perfekt for festlige anledninger og sommerdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1/4 kopp crème de cassis (solbærlikør)
  • 1 1/2 kopper siltet fersk blodappelsinjuice (ca. 6 appelsiner)
  • 1 flaske på 750 ml kaldt brut Champagne eller tørr musserende vin
  • 8 skiver blodappelsin (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Skje 1 1/2 teskje crème de cassis i hver av de 8 Champagne-glassene eller andre glass. Tilsett 3 spiseskjeer juice i hvert glass. Fyll hvert glass med Champagne, og rør forsiktig. Pynt cocktailene med skiver av blodappelsin, hvis ønskelig.
  2. 2Skje 1 1/2 teskje crème de cassis i hver av de 8 Champagne-glassene eller andre glass. Tilsett 3 spiseskjeer juice i hvert glass. Fyll hvert glass med Champagne, og rør forsiktig. Pynt cocktailene med skiver av blodappelsin, hvis ønskelig.