
Blodappelsinchampagne-cocktail
Lær hvordan du lager en frisk og elegant blood orange champagne cocktail. Perfekt for festlige anledninger og sommerdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1/4 kopp crème de cassis (solbærlikør)
- 1 1/2 kopper siltet fersk blodappelsinjuice (ca. 6 appelsiner)
- 1 flaske på 750 ml kaldt brut Champagne eller tørr musserende vin
- 8 skiver blodappelsin (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Skje 1 1/2 teskje crème de cassis i hver av de 8 Champagne-glassene eller andre glass. Tilsett 3 spiseskjeer juice i hvert glass. Fyll hvert glass med Champagne, og rør forsiktig. Pynt cocktailene med skiver av blodappelsin, hvis ønskelig.
- 2Skje 1 1/2 teskje crème de cassis i hver av de 8 Champagne-glassene eller andre glass. Tilsett 3 spiseskjeer juice i hvert glass. Fyll hvert glass med Champagne, og rør forsiktig. Pynt cocktailene med skiver av blodappelsin, hvis ønskelig.