
Hjemmelaget grønnsaksjuice-cocktail
Lær hvordan du lager en deilig og sunn hjemmelaget grønnsaksjuice cocktail. Perfekt for en frisk start på dagen eller som en forfriskende drikk om sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Ingredienser
- 15 pund ferske tomater
- 2 kopper hakket selleri
- 3 store løk, skrelt og delt i biter
- 1 grønn paprika, uten frø og hakket
- 2 middels store rødbeter
- 4 gulrøtter
- 3 fedd hvitløk, skrelt
- 1/4 kopp sukker
- 1 teskje svart pepper
- 2 teskjeer ferdig horseradsj
- 1/3 kopp sitronsaft
- 6 liter vann, eller etter behov
- 1 spiseskje Worcestershire-saus, eller etter smak
- 1 kopp hvitt sukker
- 1/4 kopp salt, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Bruk en juicer for å bearbeide tomatene, sellerien, løken, grønn paprika, rødbetene, gulrøttene og hvitløken. Hell all juicen i en stor kjele. Rør inn sukker, svart pepper, pepperrot, sitronsaft og nok vann til å oppnå en tynn konsistens. Krydre med Worcestershire-saus etter smak. Kok opp, og la det småkoke i 20 minutter.
- 2Hell juicen på 1-liters glass, og la det være 2 cm igjen til toppen. Rør inn 1 spiseskje sukker og 1 teskje salt i hvert glass. Tørk av kantene, og sett på lokk og ringer. Behandle glassene i en trykkoker i 35 minutter ved 10 pounds trykk.