Hellige sommerlige kyllingburger

Hellige sommerlige kyllingburger

Lær hvordan du lager en smakfull og frisk chicken sandwich perfekt for sommeren. En enkel oppskrift som passer for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 unser kremost, myknet
  • 2. 4 teskjeer tørket dill, delt
  • 3. 4 spiseskjeer finhakket hvitløk, delt
  • 4. 2 spiseskjeer smør, myknet
  • 5. 2 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelene
  • 6. 1 liten tomat, hakket
  • 7. 1 salatblad
  • 8. 4 tykke skiver franskbrød

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen kremost, 2 teskjeer dill og 2 spiseskjeer hvitløk i en middels bolle. Sett til side.
  2. 22. Smelt omtrent halvparten av smøret i en stekepanne over middels varme. Krydre kyllingbrystene med resten av hvitløken og dillen. Stek i ca. 8 minutter på hver side, eller til kjøttet er fast og saften er klar. Ta ut av pannen og sett til side.
  3. 33. Smør resten av smøret på den ene siden av brødskivene, og rist dem i stekepannen til de er gylne. Smør kremost på den andre siden av brødskivene, og lag smørbrød med kyllingbryst, salat og tomat.