Kylling marinert i teriyaki-saus

Kylling marinert i teriyaki-saus

Lær hvordan du lager saftig og smakfull teriyaki marinert kylling. En enkel oppskrift som passer perfekt til hverdagsmiddagen eller helgen. Perfekt for deg som elsker asiatisk smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 (170 gram) boks ananasjuice
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp soyasaus
  • 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar

Fremgangsmåte

  1. 1Bland ananasjuice, vegetabilsk olje, soyasaus, brunt sukker, hvitløkspulver og pepper i en middels stor bolle. Legg kyllingen i bollen, og dekk den med blandingen. Dekk til og la den marinere i kjøleskapet i minst 2 timer.
  2. 2Forvarm ovnens grillelement.
  3. 3Legg kyllingen på et stekebrett. Grill den i 5 minutter på hver side i den forvarmede ovnen, eller til den ikke lenger er rosa og saften renner ut. Kast resten av marinaden.