Hello Fresh Mobile Banner
Quesillo i Salsa Verde

Quesillo i Salsa Verde

Lær hvordan du lager quesillo i salsa verde med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull forrett eller middag. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper vann
  • 2. 2. 3 1/2 pund tomatillos, skrellet og vasket
  • 3. 3. 2 store hvite løk, tynne skiver
  • 4. 4. 9 serranoskruer
  • 5. 5. 9 fedd hvitløk
  • 6. 6. 1 bunt koriander, bare bladene
  • 7. 7. 3/4 teskje salt
  • 8. 8. 12 skiver ost (Oaxaca, meksikansk Manchego eller Asadero), ca. 1/4 tomme tykkelse (ca. 1 1/2 pund)
  • 9. 9. Ekstra korianderkvister til pynt
  • 10. 10. 6 hele, rensede vårløk, grillet til de er merket, deretter skåret i 1/2 tomme biter
  • 11. 11. Skiver av ristet landbrød, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1I en tykk gryte, kok opp vannet. Tilsett tomatillos, 3/4 av den skivede løken, 6 av chilibladene og 6 av hvitløksfeddene. La blandingen småkoke under lokk i omtrent 30 minutter, eller til tomatillene er møre. La det avkjøle litt og overfør det til en blender eller food processor. Tilsett den resterende løken, chilibladene, hvitløken, koriander og salt. Kjør til en jevn puré. Forvarm ovnen til laveste temperatur og varm opp en godt innarbeidet flat takke eller støpejernspanne over middels varme. Pensle hver skive ost med litt olje, og grill skivene i omtrent 20 sekunder på hver side. Du vil trenge en tung metallspatel for å snu dem, og skrape av den gyldne skorpa fra pannen og vende dem. Du må grille osten i porsjoner, og overføre de kokte osteskivene til et fat i ovnen mens du fortsetter å koke, men pass på at osten ikke smelter. Legg to skiver ost på hver av de seks oppvarmede forretttallerkenene, hell den varme tomatillosausen over og server umiddelbart, pyntet med kvister av koriander og forkullede vårløk. Server med båter av ristet landbrød.