
Hush Puppy Grits
lær hvordan du lager deilige hush puppy grits med en enkel oppskrift. perfekt som forrett eller snacks, med sprø ytre og myk kjerne.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 egg, pisket
- 2. 1/2 kopp kulturmelk
- 3. 1 kopp gryn
- 4. 1/4 kopp hvetemel
- 5. 2 teskjeer sukker
- 6. 3/4 teskje bakepulver
- 7. 1/4 teskje natron
- 8. 1/4 teskje havsalt
- 9. Smørfett eller frityrolje til dypsteking
- 10. Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Rør sammen egg og kulturmelk i en bolle. I en annen bolle blander du gryn, mel, sukker, bakepulver, natron og 1/4 teskje havsalt. Tilsett egge- og kulturmelk-blandingen i grynblandingen. Rør forsiktig til det er akkurat blandet.
- 22. Varm opp fettstoffet til 190 grader Celsius. Slipp deigen i den varme fettet med en teskje. Stek i ca. 3 minutter eller til de er gyldne, og snu dem en gang underveis.
- 33. La hushpuppiene renne av på kjøkkenpapir og krydre med pepper etter smak.