Hush Puppy Grits

Hush Puppy Grits

lær hvordan du lager deilige hush puppy grits med en enkel oppskrift. perfekt som forrett eller snacks, med sprø ytre og myk kjerne.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 egg, pisket
  • 2. 1/2 kopp kulturmelk
  • 3. 1 kopp gryn
  • 4. 1/4 kopp hvetemel
  • 5. 2 teskjeer sukker
  • 6. 3/4 teskje bakepulver
  • 7. 1/4 teskje natron
  • 8. 1/4 teskje havsalt
  • 9. Smørfett eller frityrolje til dypsteking
  • 10. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Rør sammen egg og kulturmelk i en bolle. I en annen bolle blander du gryn, mel, sukker, bakepulver, natron og 1/4 teskje havsalt. Tilsett egge- og kulturmelk-blandingen i grynblandingen. Rør forsiktig til det er akkurat blandet.
  2. 22. Varm opp fettstoffet til 190 grader Celsius. Slipp deigen i den varme fettet med en teskje. Stek i ca. 3 minutter eller til de er gyldne, og snu dem en gang underveis.
  3. 33. La hushpuppiene renne av på kjøkkenpapir og krydre med pepper etter smak.