Runde 2 Oppskrift - Svinekjøttparmesan

Runde 2 Oppskrift - Svinekjøttparmesan

oppskrift på round 2 med svinekjøttparmesan – en smakfull og enkel rett for alle anledninger. perfekt for middagen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 2 teskjeer finhakket hvitløk
  • 3. 1 teskje italiensk krydderblanding
  • 4. 1/4 teskje salt og nykvernet svart pepper
  • 5. 1 (15-unse) boks tomatsaus
  • 6. 1 spiseskje hakkede ferske basilikablad
  • 7. 2 rester av svinekoteletter fra oppskriften med stekte svinekoteletter
  • 8. 2 hoagieboller, ristet
  • 9. 2 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 10. 1/2 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 22. Varm opp olivenoljen i en liten kjele på lav varme, og tilsett hvitløk, italienske krydder og salt og pepper. La det koke i ett minutt, rør deretter inn tomatsausen og la det småkoke. Slå av varmen og rør inn basilikum.
  3. 33. Fjern svinekjøttet fra benet og skjær det i store strimler.
  4. 44. Fordel et lag med tomatsaus på hver bolle og legg på skiver av svinekjøtt. Dekk hver med mer tomatsaus, dryss jevnt over parmesan, og topp med mozzarella. Sett dem på et stekebrett og gratiner i ovnen til osten bobler og svinekjøttet er gjennomvarmt, ca. 3–4 minutter. Ta dem ut av ovnen, anrett på serveringsfat og server.