
Gorgonzolabrød
oppskrift på gorgonzola bread - et deilig og smakfullt brød med blåmuggost, perfekt som tilbehør eller alene. enkelt å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1 fransk baguette, skåret i 1/4 tommers skiver
- 1/4 kopp olivenolje eller smeltet smør
- 2 pærer - skrellet, kjernet og skåret i skiver
- 8 unser smuldret Gorgonzola-ost
- 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Legg baguetteskivene i ett lag på et bakepapir. Pensle toppen av hver skive med olivenolje eller smør. Legg en skive pære på hver skive, og smuldre litt ost over. Strø over valnøtter.
- 3Stek i 12 til 15 minutter i den forvarmede ovnen, eller til pærene er brune og osten har begynt å smelte.