Chef Johns dobbeltbakte poteter

Chef Johns dobbeltbakte poteter

oppskrift på chef johns twice-baked potatoes. lær hvordan du lager kremete og smakfulle ovnsbakte poteter som passer perfekt som forrett eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 store russetpoteter
  • 2 teskjeer vegetabilsk olje
  • 3 spiseskjeer smør
  • 1 spiseskje finhakket grønn løk
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 klype cayennepepper, eller etter smak
  • 1/2 kopp revet hvit Cheddar-ost
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 1 eggeplomme
  • 1 spiseskje smør, smeltet
  • 1 teskje paprika

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Legg et bakepapir på en bakeplate.
  2. 2Gni potetene inn med vegetabilsk olje og legg dem på den forberedte bakeplaten.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til en liten kniv lett kan settes inn i midten av en potet, omtrent 1 time. La dem avkjøle til de er lette å håndtere, ca. 10 minutter.
  4. 4Kutt av 1/3 av hver potet på langs. Skrap ut innmaten fra hver potet til omtrent 3 mm fra skallet. Overfør innmaten til en bolle.
  5. 5Bland potetinnmaten med smør og grønn løk; rør til smøret er jevnt smeltet inn i poteten. Tilsett salt, svart pepper, cayennepepper og ost; rør til osten er smeltet. Hell krem og eggeplomme i potetblandingen; bland godt. Smak til med salt.
  6. 6Plasser et lite stykke av potetskallet i bunnen av hver større potetskall. Fyll hver potet med like mye osteblanding. Trykk forsiktig på overflaten av fyllet med en gaffel for å skape tekstur. Pensle toppene med smeltet smør og dryss over paprika.
  7. 7Stek de fylte potetene til de er gyldne på toppen, ca. 20 til 30 minutter.