
Søte, sterke kyllingvinger med sennep
Lær hvordan du lager deilige hot mustard chicken wings med en søt og krydret smak. Perfekt til helgen eller som snacks. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1,0 kg kyllingvinger, delt ved leddene, tuppene kastes
- salt etter smak
- 2 ss Dijon-sennep
- 2 ss ferdiglaget gul sennep
- 3 ss honning
- 2 ts eplesidereddik
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1 ts hot pepper-saus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på en stekeplate og spray det med matlagingsspray.
- 2Plasser vingene på den forberedte stekeplaten slik at de ikke berører hverandre; krydre med salt.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til de er brune og sprø på toppen, ca. 20 minutter. Vend vingene med tang og kok dem til de ikke lenger er rosa i midten og saften er klar, ca. 20 minutter til.
- 4Rør sammen Dijon-sennep, vanlig sennep, honning, eplesidereddik, salt, pepper og hot sauce i en stor blandebolle. Legg vingene i bollen og vend dem med en slikkepott for å dekke jevnt. La dem stå i omtrent fem minutter, og vend dem igjen for å få en ny dekking. Overfør til en tallerken og server.