Hello Fresh Mobile Banner
Kokoskrempai IV

Kokoskrempai IV

Lær hvordan du lager en deilig kokosnøttekrempai med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (9 tommers) paibunn, stekt
  • 2. 4 egg
  • 3. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 4. 1/8 teskje salt
  • 5. 1 klype malt muskatnøtt
  • 6. 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 1 kopp helmelk
  • 8. 1 kopp kondensert melk
  • 9. 1/2 kopp piskekrem
  • 10. 1 kopp revet kokosnøtt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en stor blandebolle, pisk eggene lett. Tilsett sukker, salt, muskatnøtt og vaniljeekstrakt. Bland godt. Vend forsiktig inn helmelk, kondensert melk og fløte. Rør inn kokos. Hell blandingen i en paibunn.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 30 til 40 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten. Avkjøl før servering, og oppbevar i kjøleskapet innen én time.