
Kokoskrempai IV
Lær hvordan du lager en deilig kokosnøttekrempai med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 (9 tommers) paibunn, stekt
- 2. 4 egg
- 3. 1/2 kopp hvitt sukker
- 4. 1/8 teskje salt
- 5. 1 klype malt muskatnøtt
- 6. 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 7. 1 kopp helmelk
- 8. 1 kopp kondensert melk
- 9. 1/2 kopp piskekrem
- 10. 1 kopp revet kokosnøtt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. I en stor blandebolle, pisk eggene lett. Tilsett sukker, salt, muskatnøtt og vaniljeekstrakt. Bland godt. Vend forsiktig inn helmelk, kondensert melk og fløte. Rør inn kokos. Hell blandingen i en paibunn.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 30 til 40 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten. Avkjøl før servering, og oppbevar i kjøleskapet innen én time.