
Lavosh med røkt ost og skinke pizzaer
oppskrift på lavosh med røket ost og skinke, perfekt som forrett eller liten middag. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pakke lavosh flatbrød, naturell eller med smak, skåret i 12 biter
- Ekstra jomfrolivolje til å dryppe over
- 450 gram røket fersk mozzarella, skåret i 12 biter*
- 100 gram prosciutto, skåret i 1/2-tommers strimler
- 1 kopp ruccolasalat, et par neve, hakket
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 3Dekk to bakepapirkledde stekeplater med lavash. Drypp litt ekstra virgin olivenolje over lavashen og snu den. Legg ost på lavashen. Hvis du bruker røkt hvit cheddar som erstatning, fordel den revne osten jevnt, slik at litt av lavashen fortsatt er synlig.
- 4Sett brettet i ovnen for å smelte osten, ca. 5 minutter.
- 5Kutt lavashen i firkanter og legg små skiver av skinke på hver, slik at de ligger over osten. Strø hakkede grønne urter over pizzastykkerne. Drypp litt ekstra virgin olivenolje over og krydre med svart pepper.
- 6Overfør til tallerken og server.





