Urtehamburgere med ruccola

Urtehamburgere med ruccola

oppskrift på deilige herbed hamburgers med frisk ruccola, perfekt for sommermåltidet. en smakfull og enkel rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 teskje finhakket fersk timian
  • 3. 1 teskje vegetabilsk olje
  • 4. majones etter smak
  • 5. 2 løkbrød eller hamburgerbrød, delt
  • 6. 2 spiseskjeer finhakket rødløk
  • 7. 3/4 kopp vasket, tørket og hakket arugula

Fremgangsmåte

  1. 11. I en bolle forsiktig bland storfekjøtt og timian, og form til to 2 cm tykke burgere. I en tykk stekepanne (helst støpejern) varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og reduser varmen til middels. Stek burgerne i 3 1/2 minutter på hver side for medium-rare kjøtt, og la dem renne av på kjøkkenpapir. Smør majones på innsiden av brødskivene og burgerbrødene, og lag smørbrød med løk, ruccula og burgerne.
  2. 22. I en bolle forsiktig bland storfekjøtt og timian, og form til to 2 cm tykke burgere. I en tykk stekepanne (helst støpejern) varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og reduser varmen til middels. Stek burgerne i 3 1/2 minutter på hver side for medium-rare kjøtt, og la dem renne av på kjøkkenpapir.
  3. 33. Smør majones på innsiden av brødskivene og burgerbrødene, og lag smørbrød med løk, ruccula og burgerne.