Hello Fresh Mobile Banner
Urtehamburgere med ruccola

Urtehamburgere med ruccola

oppskrift på deilige herbed hamburgers med frisk ruccola, perfekt for sommermåltidet. en smakfull og enkel rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 teskje finhakket fersk timian
  • 3. 1 teskje vegetabilsk olje
  • 4. majones etter smak
  • 5. 2 løkbrød eller hamburgerbrød, delt
  • 6. 2 spiseskjeer finhakket rødløk
  • 7. 3/4 kopp vasket, tørket og hakket arugula

Fremgangsmåte

  1. 11. I en bolle forsiktig bland storfekjøtt og timian, og form til to 2 cm tykke burgere. I en tykk stekepanne (helst støpejern) varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og reduser varmen til middels. Stek burgerne i 3 1/2 minutter på hver side for medium-rare kjøtt, og la dem renne av på kjøkkenpapir. Smør majones på innsiden av brødskivene og burgerbrødene, og lag smørbrød med løk, ruccula og burgerne.
  2. 22. I en bolle forsiktig bland storfekjøtt og timian, og form til to 2 cm tykke burgere. I en tykk stekepanne (helst støpejern) varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og reduser varmen til middels. Stek burgerne i 3 1/2 minutter på hver side for medium-rare kjøtt, og la dem renne av på kjøkkenpapir.
  3. 33. Smør majones på innsiden av brødskivene og burgerbrødene, og lag smørbrød med løk, ruccula og burgerne.