
Urtehamburgere med ruccola
oppskrift på deilige herbed hamburgers med frisk ruccola, perfekt for sommermåltidet. en smakfull og enkel rett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 1 teskje finhakket fersk timian
- 3. 1 teskje vegetabilsk olje
- 4. majones etter smak
- 5. 2 løkbrød eller hamburgerbrød, delt
- 6. 2 spiseskjeer finhakket rødløk
- 7. 3/4 kopp vasket, tørket og hakket arugula
Fremgangsmåte
- 11. I en bolle forsiktig bland storfekjøtt og timian, og form til to 2 cm tykke burgere. I en tykk stekepanne (helst støpejern) varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og reduser varmen til middels. Stek burgerne i 3 1/2 minutter på hver side for medium-rare kjøtt, og la dem renne av på kjøkkenpapir. Smør majones på innsiden av brødskivene og burgerbrødene, og lag smørbrød med løk, ruccula og burgerne.
- 22. I en bolle forsiktig bland storfekjøtt og timian, og form til to 2 cm tykke burgere. I en tykk stekepanne (helst støpejern) varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og reduser varmen til middels. Stek burgerne i 3 1/2 minutter på hver side for medium-rare kjøtt, og la dem renne av på kjøkkenpapir.
- 33. Smør majones på innsiden av brødskivene og burgerbrødene, og lag smørbrød med løk, ruccula og burgerne.