Hello Fresh Mobile Banner
Rekealuminium

Rekealuminium

Lær hvordan du lager alambre de camarones, en deilig rett med reker, perfekt for en smakfull forrett eller kveldsmat. En rask og enkel oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 fedd hvitløk, knust
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 2 teskjeer fersk limejuice
  • 4. 1 teskje Worcestershire-saus
  • 5. 1 teskje tørket oregano
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 8. 8 bambusspyd, 25 cm lange, bløtlagt i vann i 30 minutter
  • 9. 24 store reker (ca. 450 g), skrelte og renset
  • 10. 1 liten rød løk
  • 11. 16 serranoskiver
  • 12. 24 cherrytomater

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender eller mini food processor, kjør alle marinadeingredienser til en jevn masse. Vend reker med marinaden i en bolle slik at de blir godt dekket. La det stå i minst 10 minutter, eller opptil 2 timer. Skjær løk i 8 båter, og del hver båt i tre på langs. Tre en chili på hver spyd. (Hvis du bruker metallspyd, husk å spraye dem først med en vegetabilsk oljespray slik at reker og grønnsaker ikke setter seg fast.) Legg én reke, en løkbit og en cherrytomat på hvert spyd; gjenta to ganger. Avslutt hvert spyd med en annen chili. Krydre spyd med salt. Varm opp en støpejern-grillpanne eller en elektrisk eller gassgrill på høy varme. Kok spydene, dekket, og snu én gang, til rekene er gjennomkokte og løken er lett forkullet og akkurat mør, omtrent 5 minutter per side. (Du kan også bruke kullgrill, men rekene vil koke raskere.) Server med >epi:recipeLink id="335501"> Pico de Gallo Amarillo.
  2. 2Kalorier: 176 per 2 spyd
  3. 3Fett: 3,5 g (0,8 g mettet)
  4. 4Karbohydrater: 7 g
  5. 5Fiber: 1,4 g
  6. 6Protein: 23,9 g