
Pizzette med Gorgonzola, Tomat og Basilikum
Lær hvordan du lager deilige pizzette med gorgonzola, friske tomater og basilikum. Perfekt som forrett eller snack, enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 unser kjøpt pizzadeig
- 3 unser Gorgonzola, smuldret
- 3 unser cherrytomater, delt i fire
- 2 teskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 1/4 kopp ferske basilikumblader, revet i biter
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 475 grader Fahrenheit.
- 3Kjevle ut pizzadeigen til den er ca. 0,6 cm tykk. Bruk en kakeutstikker med diameter på 5 til 6 cm, og stikk ut 18 sirkler av deigen. Legg sirklingene på et tykt, stort bakepapirkledd stekebrett.
- 4Strø Gorgonzola-osten over sirklingene. Topp med tomatene, og trykk dem forsiktig ned i deigen.
- 5Stek til pizzettene er gylne og sprø, ca. 10 minutter.
- 6Drypp pizzettene med litt olje.
- 7Strø basilikum over pizzettene.
- 8Krydre med salt og pepper.
- 9Anrett pizzettene på et fat og server umiddelbart.