Pizzette med Gorgonzola, Tomat og Basilikum

Pizzette med Gorgonzola, Tomat og Basilikum

Lær hvordan du lager deilige pizzette med gorgonzola, friske tomater og basilikum. Perfekt som forrett eller snack, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 unser kjøpt pizzadeig
  • 3 unser Gorgonzola, smuldret
  • 3 unser cherrytomater, delt i fire
  • 2 teskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 1/4 kopp ferske basilikumblader, revet i biter
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 475 grader Fahrenheit.
  3. 3Kjevle ut pizzadeigen til den er ca. 0,6 cm tykk. Bruk en kakeutstikker med diameter på 5 til 6 cm, og stikk ut 18 sirkler av deigen. Legg sirklingene på et tykt, stort bakepapirkledd stekebrett.
  4. 4Strø Gorgonzola-osten over sirklingene. Topp med tomatene, og trykk dem forsiktig ned i deigen.
  5. 5Stek til pizzettene er gylne og sprø, ca. 10 minutter.
  6. 6Drypp pizzettene med litt olje.
  7. 7Strø basilikum over pizzettene.
  8. 8Krydre med salt og pepper.
  9. 9Anrett pizzettene på et fat og server umiddelbart.