Eddikbasert kålsalat

Eddikbasert kålsalat

Lær hvordan du lager en enkel og velsmakende vinegar slaw, perfekt som tilbehør til grillmat og sommermiddager. En rask og sunn oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1, 2 kopper tynne skiver av fersk fennikel
  • 2. 1 1/2 kopper tynne skiver av rød løk
  • 3. 2 mellomstore gulrøtter, kuttet i tynne staver (omtrent 1 1/2 kopper)
  • 4. 1/2 kopp hakket fersk italiensk persille
  • 5. 1/4 kopp olivenolje
  • 6. 1/4 kopp sherry-vinäger
  • 7. 1 teskje sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Vend de første fire ingrediensene i en stor bolle. Visp sammen olje, eddik og sukker i en liten bolle. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over grønnsaksblandingen og vend godt slik at alt blir dekket. Smak til med salt og pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer, og vend av og til. Rør om før servering for å blande smakene.
  2. 22. Vend de første fire ingrediensene i en stor bolle. Visp sammen olje, eddik og sukker i en liten bolle. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over grønnsaksblandingen og vend godt slik at alt blir dekket. Smak til med salt og pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer, og vend av og til. Rør om før servering for å blande smakene.