Collards med gyldne rosiner og mandler, sautert

Collards med gyldne rosiner og mandler, sautert

oppskriften på collards golden raisin and almond saute er enkel å følge og perfekt som en smakfull forrett eller tilbehør. oppdag hvordan du lager denne deilige retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp olivenolje
  • 2. 1 spansk løk, finhakket
  • 3. 3 fedd hvitløk, hakket
  • 4. 2 bunt med collard greens, vasket og skåret i 1/2-tommers strimler
  • 5. 1 kopp gule rosiner
  • 6. 1/2 kopp skivede mandler, ristet
  • 7. Kosher-salt
  • 8. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en 8-liters kjele over høy varme. Når den er veldig varm, tilsett oljen, løken og hvitløken, og stek raskt i 1 minutt. Når løken begynner å bli gyllen, tilsett collard greens, rosiner og mandler. Krydre med salt og pepper, og tilsett litt vann om nødvendig, for litt damp. Stek i ytterligere ca. 5 til 6 minutter, og juster krydderet etter smak.