Hello Fresh Mobile Banner
Ansjosmør

Ansjosmør

Lær hvordan du lager anchovy butter, en smakfull og allsidig smørbasert saus som passer perfekt til fisk, grønnsaker og brød. En enkel oppskrift for en umiddelbar smaksforbedring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp myknet usaltet smør
  • 2. 4 finhakkede hvitløksfedd
  • 3. 8 ansjosfileter på tube, drenert og finhakket
  • 4. 1/2 teskje sterk paprika
  • 5. 1/2 teskje fersk sitronsaft
  • 6. Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels bolle, bland sammen 1/2 kopp myknet usaltet smør, 4 finhakkede hvitløksfedd, 8 ansjoser på tube, drenert og finhakket, 1/2 teskje sterk paprika, 1/2 teskje fersk sitronsaft og kosher-salt etter smak. Bland med en gaffel til det er glatt, og smør på biffen. Alternativt kan du overføre blandingen til bakepapir, rulle den til en sylinder, sette den i kjøleskapet, og skjære i skiver.
  2. 22. I en middels bolle, bland sammen 1/2 kopp myknet usaltet smør, 4 finhakkede hvitløksfedd, 8 ansjoser på tube, drenert og finhakket, 1/2 teskje sterk paprika, 1/2 teskje fersk sitronsaft og kosher-salt etter smak. Bland med en gaffel til det er glatt, og smør på biffen. Alternativt kan du overføre blandingen til bakepapir, rulle den til en sylinder, sette den i kjøleskapet, og skjære i skiver.