
Kims Prime Rib
oppskrift på kim's prime rib, perfekt for en spesiell anledning. lær hvordan du lager en saftig og mørt prime rib med enkel steg-for-steg veiledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 5 pounds ribbe av storfe
- 2. 1/4 kopp soyasaus
- 3. 1/4 kopp Worcestershire-saus
- 4. 1/2 teskje hvitløkspulver
- 5. løksalt
- 6. 1 spiseskje bruning- eller fargingssaus
- 7. 1 1/2 kopper vann
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
- 22. I en middels stor bolle, bland soyasaus, Worcestershire-saus, hvitløkspulver, løk salt, bruning saus og vann. Plasser steken i en stekepanne med ribbeina ned og stikk dype hull i steken med en kniv. Hell marinaden over steken. Bruk en sprøytespade til å sprøyte marinade inn i hullene du laget med kniven, og fordel marinaden over hele steken flere ganger.
- 33. Stek ved 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit) i omtrent 1 time. (Merk: Stek i 40 til 45 minutter for en mindre stek, slik at den ikke blir tørr.)
- 44. Ta steken ut av ovnen og reduser temperaturen til 95 grader Celsius (200 grader Fahrenheit).
- 55. Når ovnen har nådd 95 grader Celsius (200 grader Fahrenheit), sett steken tilbake i ovnen og kok i 18 til 22 minutter per pund, eller til den indre temperaturen når 65 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).