Hello Fresh Mobile Banner
Mosede poteter med pepperrot

Mosede poteter med pepperrot

oppskrift på kremede mashede poteter med en skarp smak av pepperrot, perfekt som tilbehør til kjøttretter. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 poteter, skrellet og delt i fire
  • 2. 2 spiseskjeer smør, delt
  • 3. nykvernet svart pepper etter smak
  • 4. 1/2 kopp rømme
  • 5. 1 spiseskje ferdig horseradish
  • 6. 2 teskjeer finhakket persille

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett potetene og kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 15 minutter. Sil av vannet, og mos potetene med 1 spiseskje smør og svart pepper. Rør inn rømme, pepperrot og persille. Pisk potetene luftige og legg dem i en middels stor serveringsskål.
  2. 22. Smelt resten av smøret og hell det over potetene. Server umiddelbart.