
Mosede poteter med pepperrot
oppskrift på kremede mashede poteter med en skarp smak av pepperrot, perfekt som tilbehør til kjøttretter. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 5 poteter, skrellet og delt i fire
- 2. 2 spiseskjeer smør, delt
- 3. nykvernet svart pepper etter smak
- 4. 1/2 kopp rømme
- 5. 1 spiseskje ferdig horseradish
- 6. 2 teskjeer finhakket persille
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett potetene og kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 15 minutter. Sil av vannet, og mos potetene med 1 spiseskje smør og svart pepper. Rør inn rømme, pepperrot og persille. Pisk potetene luftige og legg dem i en middels stor serveringsskål.
- 22. Smelt resten av smøret og hell det over potetene. Server umiddelbart.