Hello Fresh Mobile Banner
Pølse, egg og ostescramble

Pølse, egg og ostescramble

oppskrift på saftig pølse, egg og ost røre for en rask og smakfull frokost eller brunch, perfekt for travle morgener

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 6 lenker svinepølse
  • 2. 6 egg
  • 3. 3/4 kopp melk
  • 4. 3/4 kopp revet skarp Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg pølse i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brunet. Sil av fett og hakk opp i bitestørrelse biter; sett til side.
  2. 22. Mens pølsen koker, pisk egg og melk sammen. Hell eggeblandingen på en takke eller stekepanne. Tilsett ost og kok til eggene er stivnet. Rør inn pølse og server varm.