
Pølse, egg og ostescramble
oppskrift på saftig pølse, egg og ost røre for en rask og smakfull frokost eller brunch, perfekt for travle morgener
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 6 lenker svinepølse
- 2. 6 egg
- 3. 3/4 kopp melk
- 4. 3/4 kopp revet skarp Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Legg pølse i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brunet. Sil av fett og hakk opp i bitestørrelse biter; sett til side.
- 22. Mens pølsen koker, pisk egg og melk sammen. Hell eggeblandingen på en takke eller stekepanne. Tilsett ost og kok til eggene er stivnet. Rør inn pølse og server varm.