Brunet løk- og maispilaff

Brunet løk- og maispilaff

oppskrift på brunet løk og maispilaf, en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. perfekt som tilbehør eller hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp hakket løk
  • 2. 1/2 kopp maiskjerner, tint hvis frosne
  • 3. 1 spiseskje usaltet smør
  • 4. 1/2 kopp ubehandlet langkornet ris
  • 5. 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en tykk kjele kok løk og mais i smør over moderat høy varme, mens du rører, til grønnsakene er brune. Tilsett risen, rør i blandingen til risen er dekket av smøret, og rør inn 1 kopp vann og saltet. Kok opp væsken under omrøring, og kok pilaf under lokk på lav varme i 25 til 30 minutter, eller til væsken er absorbert.
  2. 22. I en tykk kjele kok løk og mais i smør over moderat høy varme, mens du rører, til grønnsakene er brune. Tilsett risen, rør i blandingen til risen er dekket av smøret, og rør inn 1 kopp vann og saltet. Kok opp væsken under omrøring, og kok pilaf under lokk på lav varme i 25 til 30 minutter, eller til væsken er absorbert.