
Brunet løk- og maispilaff
oppskrift på brunet løk og maispilaf, en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. perfekt som tilbehør eller hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp hakket løk
- 2. 1/2 kopp maiskjerner, tint hvis frosne
- 3. 1 spiseskje usaltet smør
- 4. 1/2 kopp ubehandlet langkornet ris
- 5. 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. I en tykk kjele kok løk og mais i smør over moderat høy varme, mens du rører, til grønnsakene er brune. Tilsett risen, rør i blandingen til risen er dekket av smøret, og rør inn 1 kopp vann og saltet. Kok opp væsken under omrøring, og kok pilaf under lokk på lav varme i 25 til 30 minutter, eller til væsken er absorbert.
- 22. I en tykk kjele kok løk og mais i smør over moderat høy varme, mens du rører, til grønnsakene er brune. Tilsett risen, rør i blandingen til risen er dekket av smøret, og rør inn 1 kopp vann og saltet. Kok opp væsken under omrøring, og kok pilaf under lokk på lav varme i 25 til 30 minutter, eller til væsken er absorbert.




