Hello Fresh Mobile Banner
Spinach Marie

Spinach Marie

oppskrift på spinach marie, en deilig rett med spinat og krem, perfekt for en rask middag eller lunsj. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ½ kopper melk
  • 2. ½ teskje tørket sennep
  • 3. ½ teskje hvitløkssalt
  • 4. 1 spiseskje smør
  • 5. ½ kopp hakket løk
  • 6. 3 spiseskjeer smeltet smør
  • 7. 3 spiseskjeer hvetemel
  • 8. ¾ pund Cheddar-ost, i terninger
  • 9. 3 pakker à 10 unser frossen hakket spinat, tint og godt drenert
  • 10. 1 kopp revet Monterey Jack-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en middels stor kjele over lav varme, bland melk, tørket sennep og hvitløksalt. Kok opp og la det småkoke i 2 minutter.
  3. 33. I en liten stekepanne eller kjele varm opp 1 spiseskje smør over middels varme. Surr løk til den er brun; rør inn i melken.
  4. 44. I en liten stekepanne eller kjele bland 3 spiseskjeer smør som er smeltet med melet. Kok opp over middels-lav varme til det tykner; rør inn i melken.
  5. 55. Til melkeblandingen tilsett revet Cheddar-ost, og rør godt for å smelte osten. Rør inn spinat. Hell blandingen i en ildfast form på 23x33 cm og strø over Monterey Jack-ost.
  6. 66. Stek i forvarmet ovn i 10 minutter, eller til retten er gjennomvarm.