Hello Fresh Mobile Banner
Vegetarisk chili med svarte bønner og paprika – søt og sterk

Vegetarisk chili med svarte bønner og paprika – søt og sterk

oppskrift på en smakfull vegetarisk chili med svarte bønner og paprika, perfekt for en varmende middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 kopp fersk eller frossen hakket løk (ca. 1 middels stor gul løk)
  • 1 stor selleristang, trimmet og grovhakket
  • 1/2 (1 pund) pose frossen blanding av paprika til wok (rød, grønn og gul paprika; ikke tint)
  • 2 store hvitløksfedd, finhakket
  • 2 ts malt spisskummen
  • 1 ts tørket oregano, smuldret
  • 3 kopper kokte eller hermetiske svarte bønner, drenert
  • 2 (10-unse) bokser hakkede tomater med grønne chili, med væsken
  • 2 ss frossen appelsinjuicekonsentrat
  • 1 ss fersk sitronjuice
  • 1/2 ts sterk rød peppersaus
  • 4 kopper Al Dente Make Ahead Rice, varmet opp, se oppskrift ovenfor
  • 1/4 kopp grovhakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en middels stor nederlandsk ovn over middels varme i 1 minutt. Tilsett løk, selleri, stir-fry-blanding, hvitløk, spisskummen og oregano, og kok under omrøring ofte til grønnsakene er myke, ca. 5 minutter.
  2. 2Tilsett 2 ½ kopper bønner, tomater med chili, appelsinjuicekonsentrat, sitronjuice og hot saus. Kok opp, juster varmen slik at blandingen småkoker, dekk til, og la det småkoke i 10 minutter.
  3. 3Mos den resterende ½ koppen bønner, bland dem inn i chilien, dekk til og la det småkoke på lav varme til smakene har utviklet seg, ca. 15 minutter. Smak til med salt og juster etter behov.
  4. 4Server med ris på en varm, dyp tallerken, legg chilien oppå, og dryss med koriander.