
Hvitløkssmakende poteter
oppskrift på hvitløkspoteter - sprø, smakfulle og enkle å lage. perfekt tilbehør til middagen eller som snack.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 kvart kyllingbuljong
- 2. 5 pund poteter, skrellet og delt i fire
- 3. 5 fedd hvitløk, hakket
- 4. 1 kopp kremfløte
- 5. 1/2 kopp rømme
- 6. 3 spiseskjeer hakket frisk gressløk
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. 1/4 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp kyllingbuljong. Tilsett poteter og kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 15 minutter; sil av buljongen og sett den til side.
- 22. Rør inn hvitløk, fløte og 1 til 2 spiseskjeer av buljongen; mos til en kremet konsistens. Bland inn rømme, gressløk, salt og smør. Varm opp og server.