
Sirloin Steak Dianne
Lær hvordan du lager en deilig sirloin steak dianne. Perfekt for en smakfull middag, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 (8 unse) storfeystekbiffer
- 2. 1 spiseskje smør
- 3. 1/4 kopp brandy
- 4. 1 løk, finhakket
- 5. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 1/2 kopp rødvin
- 7. 2 spiseskjeer biffsaus
- 8. 1 dash Worcestershire-saus
- 9. salt og pepper etter smak
- 10. 1/2 (4 unse) pakke sjampinjong, skivet
- 11. 1/2 kopp Dijon-sennep, delt
- 12. 1 kopp kremfløte
Fremgangsmåte
- 11. Plasser biffene mellom to plastfolieark; bank dem med en kjøkkenhammer for å mørne dem.
- 22. Smelt smøret i en stekepanne over middels høy varme, og varm opp til det begynner å ryke. Kok biffene i 1 til 2 minutter på hver side til de har fått farge. Hell brandy over biffene og tent forsiktig på. Når flammene har brent ut, tar du biffene ut av pannen og setter dem til side.
- 33. Kok løk og hvitløk i den samme pannen over middels varme til de er myke. Rør inn rødvin, biffsaus, Worcestershire-saus, salt og pepper; bland godt. Bland inn sopp, rør om, og kok i ca. 5 minutter.
- 44. I mellomtiden, smør en side av hver av biffene med 2 spiseskjeer Dijon-sennep. Legg dem forsiktig oppå sausen i pannen, med sennepssiden ned. Smør 2 spiseskjeer på toppen av biffene. Kok i 2 til 3 minutter per side. Ta biffene ut av sausen og hold dem varme.
- 55. Rør inn fløten i soppsausen og la det småkoke forsiktig. Reduser varmen til middels-lav, legg biffene tilbake i sausen, og la det småkoke i 1 minutt til før servering.