
Honning- og brie-spredning
Lær hvordan du lager en deilig honey brie spread. Perfekt som pålegg eller dipp. Enkel oppskrift med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 rund Brie-ost på 14 unser
- 2. 1 boks med 10 unser kjøleskapskremmerull-deig
- 3. 1 ½ kopper honning
- 4. 1 ½ kopper pekannøtter i halve
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Pakk ut Brie-hjulet og crescentrullene.
- 22. Rull ut crescentrulldeigen, og pakk den rundt Brie-osten. Press sammen skjøtene for å forsegle osten. Plasser det i en 23x23 cm ildfast form. Strø pecannøttene over, og drypp honning over hele retten.
- 33. Stek i 30 minutter i den forvarmede ovnen, til det er gyllent og osten er myk. Server med epleskiver eller maisbrødkjeks.