
Kylling med estragon
Lær hvordan du lager en deilig kyllingrett med estragon. En enkel og smakfull oppskrift for en rask middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 benfrie, skinnløse kyllingbryst, delt i to
- 2 spiseskjeer mel
- 1/4 kopp smør
- 1/4 kopp sjalottløk, hakket
- 1/4 kopp tørr hvitvin
- 1 teskje tørket estragon
- 3/4 kopp kyllingbuljong
- 1/4 kopp kremfløte
Fremgangsmåte
- 1Strø kyllingen med salt og pepper og vend den i melet. Sett melet til side. I en stor stekepanne, varm opp 3 spiseskjeer smør, tilsett kyllingen og brun den på begge sider. Overfør kyllingen til et oppvarmet fat. Tilsett sjalottløk i pannen og sautér kort. Hell i vinen. Kok opp og la det koke til nesten all væsken har fordampet. Tilsett det reserverte melet, rør godt, og la det koke i 3 minutter. Strø over estragon og tilsett kyllingkraft. Legg kyllingen tilbake i pannen og la det småkoke i 10 minutter. Overfør kyllingen til et oppvarmet fat og hold den varm. Tilsett 1 spiseskje smør og 1 spiseskje krem i pannen, varm opp og hell over kyllingen.