Hello Fresh Mobile Banner
Kylling med estragon

Kylling med estragon

Lær hvordan du lager en deilig kyllingrett med estragon. En enkel og smakfull oppskrift for en rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 benfrie, skinnløse kyllingbryst, delt i to
  • 2 spiseskjeer mel
  • 1/4 kopp smør
  • 1/4 kopp sjalottløk, hakket
  • 1/4 kopp tørr hvitvin
  • 1 teskje tørket estragon
  • 3/4 kopp kyllingbuljong
  • 1/4 kopp kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 1Strø kyllingen med salt og pepper og vend den i melet. Sett melet til side. I en stor stekepanne, varm opp 3 spiseskjeer smør, tilsett kyllingen og brun den på begge sider. Overfør kyllingen til et oppvarmet fat. Tilsett sjalottløk i pannen og sautér kort. Hell i vinen. Kok opp og la det koke til nesten all væsken har fordampet. Tilsett det reserverte melet, rør godt, og la det koke i 3 minutter. Strø over estragon og tilsett kyllingkraft. Legg kyllingen tilbake i pannen og la det småkoke i 10 minutter. Overfør kyllingen til et oppvarmet fat og hold den varm. Tilsett 1 spiseskje smør og 1 spiseskje krem i pannen, varm opp og hell over kyllingen.