Restemat i pitabrød

Restemat i pitabrød

lær hvordan du lager deilige leftovers i pita med en enkel oppskrift. perfekt for raske lunsjer eller middager, og en flott måte å unngå matsvinn på.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 små pitabrød
  • Rester av kylling, revet
  • 1 kopp yoghurt
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 agurk, skrelt og skivet
  • Salt og pepper
  • Tabasco
  • Grønn salatbladssalat
  • 1 rød løk, skivet
  • 1 tomat, skåret i båter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 300 grader. Legg pitabrødene på et stekebrett og varm dem i 5 minutter til de er myke. Varm opp kylling eller annet resterende kjøtt i mikrobølgeovn eller på en stekepanne. Bland yoghurt, hvitløk, agurk, salt, pepper og en dash Tabasco. Åpne pitabrødene og fyll dem med kylling, salat og løkskiver. Topp med yoghurtdressing og ekstra Tabasco, hvis ønskelig.