
Hot bruschetta-dip
Lær hvordan du lager en varm bruschetta dip som er perfekt som forrett eller snacks. Enkel å lage, smakfull og populær blant gjestene.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 roma (plomme) tomater, hakket
- 2. 1 liten løk, hakket
- 3. 1 fedd hvitløk, skrelt og finhakket
- 4. 1 teskje hakket fersk basilikum
- 5. 1 teskje hakket fersk persille
- 6. 1/4 kopp olivenolje
- 7. 1 (8 unser) Brie-ost, i skiver
Fremgangsmåte
- 11. Bland roma (plommetomater), løk, hvitløk, basilikum, persille og olivenolje i en liten bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time.
- 22. Fjern det øverste laget av skorpen fra brieosten. Plasser brieen i en liten, mikrobølgeovnsikker serveringsskål. Varm den i mikrobølgeovnen på høy effekt i 1 minutt, eller til osten begynner å mykne.
- 3Hell roma-tomatsblandingen over osten. Varm i mikrobølgeovnen på høy effekt i 1 minutt, eller til osten er lett smeltet.
- 4Server umiddelbart med Paris-toast eller annet tørt brød.