Hello Fresh Mobile Banner
Hot bruschetta-dip

Hot bruschetta-dip

Lær hvordan du lager en varm bruschetta dip som er perfekt som forrett eller snacks. Enkel å lage, smakfull og populær blant gjestene.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 roma (plomme) tomater, hakket
  • 2. 1 liten løk, hakket
  • 3. 1 fedd hvitløk, skrelt og finhakket
  • 4. 1 teskje hakket fersk basilikum
  • 5. 1 teskje hakket fersk persille
  • 6. 1/4 kopp olivenolje
  • 7. 1 (8 unser) Brie-ost, i skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland roma (plommetomater), løk, hvitløk, basilikum, persille og olivenolje i en liten bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time.
  2. 22. Fjern det øverste laget av skorpen fra brieosten. Plasser brieen i en liten, mikrobølgeovnsikker serveringsskål. Varm den i mikrobølgeovnen på høy effekt i 1 minutt, eller til osten begynner å mykne.
  3. 3Hell roma-tomatsblandingen over osten. Varm i mikrobølgeovnen på høy effekt i 1 minutt, eller til osten er lett smeltet.
  4. 4Server umiddelbart med Paris-toast eller annet tørt brød.