
Taco-biffnuggets med tejanodippsaus
Lær hvordan du lager sprø taco beef nuggets servert med smakfull tejano dipping saus. En perfekt forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe av rundtype
- 2 spiseskjeer tacokrydderblanding
- 1 boks (113 gram) hakkede milde grønne chili, drenert
- 16 terninger (½ tomme) med Colby Jack-ost, skåret i terninger
- 1 eggehvite
- 1 spiseskje vann
- 2 kopper knuste nacho-ostetortillachips
- 6 spiseskjeer ferdiglaget tykk tacosaus
- 3 spiseskjeer honning
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
- 2Bland sammen kjøttdeig av storfe, tacokrydder og grønne chilis i en stor bolle, og rør lett men grundig. Fordel kjøttdeigen i 16 porsjoner; form hver porsjon rundt en ostebit, og dekk osten helt.
- 3Pisk eggehvite med vann i en lav skål til det er godt blandet. Ha chips i en annen lav skål. Dypp hver kjøttbolle i eggehviteblandingen, og deretter i chips for å dekke den helt. Trykk hver kjøttbolle med håndflaten til en flat, nuggets-lignende form, og dekk begge sider av nuggetsene rikelig med chips.
- 4Spray en stor bakeplate med non-stick bakepapir eller non-stick spray. Legg nuggetsene på bakeplaten; spray godt med non-stick spray på toppen av nuggetsene. Stek i 15 til 20 minutter, eller til kjøttet har en temperatur på 160 grader Fahrenheit målt med et øyeblikks-termometer; kjøttet skal ikke være rosa, og saften skal renne klart.
- 5I mellomtiden, bland sammen sausingrediensene i en liten, mikrosikker skål. Varm opp i mikrobølgeovnen på høy effekt i 30 sekunder, eller til det er varmt. Server nuggetsene med sausen.





