
Bruschetta med aubergine og paprika
Lær hvordan du lager smakfull bruschetta med aubergine og paprika. En perfekt forrett for sommermåltidet ditt. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 1/2 middels rød løk, tynne skiver
- 2 små japanske auberginer, skåret i 1/4-tommers tykke skiver
- 1 rød paprika, skivet
- 1 grønn paprika, skivet
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 8 basilikumblader, chiffonade
- Salt og pepper
- 4 store skiver crusty italiensk brød
- 2 hele hvitløksfedd
- Olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen.
- 2Varm opp olje i en stekepanne på middels varme til den begynner å ryke. Tilsett løk og kok til den er myk, ca. 10 minutter. Tilsett auberginen. Rør jevnlig til den er myk. Tilsett paprika og kok til de er møre. Tilsett eddik. Fjern fra varmen og avkjøl. Tilsett basilikum, og smak til med salt og pepper.
- 3Gni brødet inn med hvitløksfedd og olivenolje. Rist brødet på begge sider i en forvarmet ovn på 200 °C (400 °F) i ca. 10–15 minutter. Topp med en haug av aubergineblandingen.





