Hello Fresh Mobile Banner
Krydret BBQ-kylling

Krydret BBQ-kylling

oppskrift på spicy bbq chicken, perfekt for sommergrilling. enkel å lage, full av smak og krydder. ideell for sommer sesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 1/4 kopp finhakket løk
  • 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 3/4 kopp ketchup
  • 5. 1/3 kopp eddik
  • 6. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 7. 2 teskjeer brunt sukker
  • 8. 1 teskje tørket sennep
  • 9. 1/2 teskje salt
  • 10. 1/4 teskje svart pepper
  • 11. 1/4 (150 gram) flaske med sterk peppersaus
  • 12. 1 (1,4 kg) kylling, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp oljen i en stekepanne over middels varme og kok løk og hvitløk til de er møre. Bland inn ketchup, eddik, Worcestershire-saus, brunt sukker, tørket sennep, salt, pepper og hot sauce. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i 10 minutter, rør av og til. Ta av varmen og sett til side.
  2. 22. Forvarm grillen til høy varme.
  3. 33. Smør grillristen lett med olje. Legg kyllingen på grillen. Pensle jevnlig med sausen og kok i 8 til 15 minutter på hver side, avhengig av størrelsen på stykkene, til saften er klar. Kast eventuelle rester av sausen.