Hello Fresh Mobile Banner
Orzo- og kyllingfylte paprika

Orzo- og kyllingfylte paprika

En enkel og smakfull oppskrift på orzo og kyllingfylte paprika. Perfekt for en sunn og mettende middag. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 1 grønn paprika – delt i to, frø fjernet, stilk fjernet
  • 3. 1 rød paprika – delt i to, frø fjernet, stilk fjernet
  • 4. 1 gul paprika – delt i to, frø fjernet, stilk fjernet
  • 5. 1 spiseskje smør
  • 6. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 7. 3 grønne løk, skivet
  • 8. 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 9. 2 kyllingbryst uten skinn og ben, skåret i 1/2-tommers terninger
  • 10. 1 teskje malt svart pepper
  • 11. 1 teskje malt spisskummen
  • 12. 1 kopp orzo
  • 13. 1 boks (16 unser) kyllingbuljong
  • 14. 3 spiseskjeer Parmesanost
  • 15. 1 teskje olivenolje
  • 16. 1 teskje smør
  • 17. 2 portobellosopp, tynne skiver
  • 18. 1 grønn løk, tynne skiver
  • 19. salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
  2. 22. Spray innsiden av grønne, røde og gule paprika-halvdelene med matlagingsspray; plasser dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  3. 33. Stek paprikaene i den forvarmede ovnen til de er lett møre, ca. 10 minutter.
  4. 44. Varm opp 1 spiseskje smør og 2 spiseskjeer olje i en stekepanne over middels varme; kok og rør inn 3 grønne løk og hvitløk til det dufter godt, 2 til 3 minutter.
  5. 5 Tilsett kylling, svart pepper og spisskummen; kok til kyllingen ikke lenger er rosa i midten og saften renner ut, 4 til 5 minutter.
  6. 6 Tilsett orzo og kyllingbuljong; la det småkoke til orzoen er kokt gjennom, men fortsatt fast, og buljongen er absorbert, ca. 11 minutter.
  7. 7 Fordel kylling- og orzoblandingen i paprikaene; dryss over parmesanost.
  8. 85. Stek i den forvarmede ovnen til osten er smeltet, ca. 7 minutter.
  9. 96. Varm opp 1 teskje olje og 1 teskje smør i en stekepanne; kok og rør inn portobellospillene og resten av den grønne løken til de er møre, ca. 5 minutter.
  10. 10 Krydre med salt og svart pepper.
  11. 11 Fordel ca. 2 spiseskjeer soppsmørblanding på hver fylt paprika.