Stekt kål med kalkun

Stekt kål med kalkun

oppskrift på sprøstekt kål med saftig kalkun, perfekt for en rask og smakfull hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1/2 røkt kalkunlår, kjøttet fjernet og hakket
  • 1/4 gul løk, skivet
  • 1/2 kopp kyllingbuljong
  • 1 hel kål, hakket
  • 1 teskje salt
  • 1 klype malt svart pepper
  • 1 klype togarashi (japansk krydderblanding med rød pepper)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Stek og rør ut kalkun i den varme oljen til det er gjennomvarmt, ca. 3 minutter. Tilsett løk; kok og rør til det er varmt, ca. 1 minutt.
  2. 2Skru ned varmen til middels-lav. Hell kyllingbuljong over kalkunblandingen; rør om. La væsken småkoke, og kok under omrøring av og til i ca. 3 minutter.
  3. 3Rør innkål med kalkunblandingen; smak til med salt, pepper og togarashi. Kok og rør til kålen begynner å mykne, 2 til 3 minutter. Skru ned varmen til lav, sett på lokk, og la det småkoke til kålen er helt mør, ytterligere 2 til 3 minutter.