Sammys fylte paprika
oppskrift på deilige fyllte paprika med smakfulle ingredienser. perfekt for en sunn og mettende middag. prøv denne enkle oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1,0 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 1 boks (15 unser) blandede grønnsaker, drenert
- 3. 2 bokser (15 unser) tomatsaus, delt
- 4. 1/2 kopp kokt ris
- 5. 1 liten løk, hakket
- 6. 3 grønne løk, hakket
- 7. 3 fedd hvitløk, hakket
- 8. 1 egg
- 9. salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 10. 4 store grønne paprika, toppen fjernet og frø fjernet
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Bland det hakkede storfekjøttet, blandede grønnsaker, en boks tomatsaus, ris, løk, grønn løk, hvitløk, egg, salt og pepper i en stor bolle til det er godt blandet.
- 3Fyll paprikaene med storfeblandingen. Plasser paprikaene i en ildfast form, og hell den resterende boksen med tomatsaus over. Dekk til med aluminiumsfolie.
- 43. Stek i den forvarmede ovnen til storfekjøttet ikke lenger er rosa, ca. 1 1/2 time.