Bourbon-pekannøttpai

Bourbon-pekannøttpai

oppskrift på bourbon pecan pie, en søt og rik dessert med peanøtter og bourbon. perfekt for høytider og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 9-tommers dypfrossen paibunn
  • 2. 3 egg
  • 3. 5 spiseskjeer smør, romtemperert
  • 4. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 5. 3/4 kopp karamellsaus
  • 6. 2 spiseskjeer bourbon
  • 7. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 8. 1/2 teskje malt kanel
  • 9. En klype salt
  • 10. 1 1/2 kopper pekannøtter, ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Plasser den frosne paibunnen på et bakepapirkledd stekebrett.
  2. 22. I en stor bolle, pisk sammen egg, smør og brunt sukker med en håndmikser til det er godt blandet. Tilsett brunt sukker, karamellsaus, bourbon, vanilje, kanel og salt. Pisk på middels hastighet i 2 minutter. Vend inn pekannøttene. Hell fyllet i paibunnen. Stek til det akkurat har stivnet i midten, ca. 40 til 50 minutter. Ta ut av ovnen og avkjøl i omtrent 1 time før du skjærer i den.