
Bourbon-pekannøttpai
oppskrift på bourbon pecan pie, en søt og rik dessert med peanøtter og bourbon. perfekt for høytider og spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 9-tommers dypfrossen paibunn
- 3 egg
- 5 spiseskjeer smør, romtemperert
- 1 kopp pakket brunt sukker
- 3/4 kopp karamellsaus
- 2 spiseskjeer bourbon
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1/2 teskje malt kanel
- En klype salt
- 1 1/2 kopper pekannøtter, ristet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Plasser den frosne paibunnen på et bakepapirkledd stekebrett.
- 2I en stor bolle, pisk sammen egg, smør og brunt sukker med en håndmikser til det er godt blandet. Tilsett brunt sukker, karamellsaus, bourbon, vanilje, kanel og salt. Pisk på middels hastighet i 2 minutter. Vend inn pekannøttene. Hell fyllet i paibunnen. Stek til det akkurat har stivnet i midten, ca. 40 til 50 minutter. Ta ut av ovnen og avkjøl i omtrent 1 time før du skjærer i den.