
Bourbon-pekannøttpai
oppskrift på bourbon pecan pie, en søt og rik dessert med peanøtter og bourbon. perfekt for høytider og spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Plasser den frosne paibunnen på et bakepapirkledd stekebrett.
- 22. I en stor bolle, pisk sammen egg, smør og brunt sukker med en håndmikser til det er godt blandet. Tilsett brunt sukker, karamellsaus, bourbon, vanilje, kanel og salt. Pisk på middels hastighet i 2 minutter. Vend inn pekannøttene. Hell fyllet i paibunnen. Stek til det akkurat har stivnet i midten, ca. 40 til 50 minutter. Ta ut av ovnen og avkjøl i omtrent 1 time før du skjærer i den.