Spansk biff

Spansk biff

oppskrift på saftig spansk biff, perfekt for en smakfull middag. enkle steg for å lage autentisk spansk steak hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer spansk paprika
  • 2 teskjeer malt spisskummen
  • 2 teskjeer tørket sennep
  • 2 teskjeer malt fennikelfrø
  • 2 teskjeer kosher-salt
  • 1 teskje grovkvernet pepper
  • 2 røde paprika, grillet, skrellet, frøet og hakket (eller 6 piquillo-pepper, hakket)
  • 1/2 kopp lagret sherryeddik
  • 3 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 2 spiseskjeer pepperrot, avrent
  • 2 spiseskjeer honning
  • 1 spiseskje melasse
  • 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • 1 teskje kosher-salt
  • 1/2 teskje ferskkvartet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Pensle fire 340 gram store, benfrie ribeye- eller stripesteaks med olivenolje, krydre med salt og pepper, og gni inn Spansk krydderblanding på den ene siden. Grill krydderblandingssiden nedover over høy varme i 3 til 4 minutter, snu deretter og grill i ytterligere 5 til 6 minutter (for medium-rare). Server med Sherry-vineddik-saus til biff (oppskrift nedenfor).
  2. 2Visp alle ingrediensene i en bolle.
  3. 3Bland alle ingrediensene i en foodprocessor eller blender til jevn konsistens. Hvis blandingen er for tykk til å helle, tilsett noen spiseskjeer vann.
  4. 4Fotografert av Steve Giralt