
Spansk biff
oppskrift på saftig spansk biff, perfekt for en smakfull middag. enkle steg for å lage autentisk spansk steak hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer spansk paprika
- 2 teskjeer malt spisskummen
- 2 teskjeer tørket sennep
- 2 teskjeer malt fennikelfrø
- 2 teskjeer kosher-salt
- 1 teskje grovkvernet pepper
- 2 røde paprika, grillet, skrellet, frøet og hakket (eller 6 piquillo-pepper, hakket)
- 1/2 kopp lagret sherryeddik
- 3 spiseskjeer Dijon-sennep
- 2 spiseskjeer pepperrot, avrent
- 2 spiseskjeer honning
- 1 spiseskje melasse
- 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 1 teskje kosher-salt
- 1/2 teskje ferskkvartet pepper
Fremgangsmåte
- 1Pensle fire 340 gram store, benfrie ribeye- eller stripesteaks med olivenolje, krydre med salt og pepper, og gni inn Spansk krydderblanding på den ene siden. Grill krydderblandingssiden nedover over høy varme i 3 til 4 minutter, snu deretter og grill i ytterligere 5 til 6 minutter (for medium-rare). Server med Sherry-vineddik-saus til biff (oppskrift nedenfor).
- 2Visp alle ingrediensene i en bolle.
- 3Bland alle ingrediensene i en foodprocessor eller blender til jevn konsistens. Hvis blandingen er for tykk til å helle, tilsett noen spiseskjeer vann.
- 4Fotografert av Steve Giralt