
Hoisin-baby back ribs
Lær hvordan du lager deilige hoisin baby back ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillkvelden eller helgemiddagen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp hoisinsaus
- 1/3 kopp riseddik (uten smakstilsetning)
- 1/4 kopp honning
- 2 spiseskjeer lavsodium soyasaus
- 2 spiseskjeer Sriracha (asiatisk chilisaus)
- 1 2-tommers stykke ingefær, skrelt og finrevet
- 3 fedd hvitløk, finrevet
- 3 2-punds rader med baby back ribbeinskjøtt
- 1/2 kopp ketchup
- 2 vårløk (bare de hvite og lysegrønne delene), hakket
- Coleslaw, til servering
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen 1/2 kopp hoisinsaus, eddik, honning, soyasaus, Sriracha, ingefær og hvitløk i en 6-liters slowcooker. Legg i ribbeina og vend dem slik at de blir dekket av sausen. Dekk til og kok på lav varme i 6 timer.
- 2Forvarm grillovnen og dekk et stekebrett med aluminiumsfolie. Hell 1 kopp av væsken fra slowcooker’en over i en middels stor bolle; visp inn resten av hoisinsausen (1/2 kopp) og ketchupen. Overfør ribbeina til det forberedte stekebrettet og pensle begge sider rikelig med sausen. Grill, med ben-siden ned, til de er godt brune og bobler, i 3 til 5 minutter.
- 3Overfør til et skjærebrett og skjær opp i individuelle ribbeina. Topp med mer saus og dryss over hakket vårløk. Server med coleslaw.
- 4Fotograf: Christopher Testani