
Hoisin-baby back ribs
Lær hvordan du lager deilige hoisin baby back ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillkvelden eller helgemiddagen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen 1/2 kopp hoisinsaus, eddik, honning, soyasaus, Sriracha, ingefær og hvitløk i en 6-liters slowcooker. Legg i ribbeina og vend dem slik at de blir dekket av sausen. Dekk til og kok på lav varme i 6 timer.
- 22. Forvarm grillovnen og dekk et stekebrett med aluminiumsfolie. Hell 1 kopp av væsken fra slowcooker’en over i en middels stor bolle; visp inn resten av hoisinsausen (1/2 kopp) og ketchupen. Overfør ribbeina til det forberedte stekebrettet og pensle begge sider rikelig med sausen. Grill, med ben-siden ned, til de er godt brune og bobler, i 3 til 5 minutter.
- 33. Overfør til et skjærebrett og skjær opp i individuelle ribbeina. Topp med mer saus og dryss over hakket vårløk. Server med coleslaw.
- 44. Fotograf: Christopher Testani