Salsa Imperti med barbecuesmak

Salsa Imperti med barbecuesmak

Lær hvordan du lager salsa imperti til barbacoa. Enkel oppskrift for en smakfull og saftig grillrett. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 2/3 kopp molasses
  • 2. 1/4 kopp chipotles i adobosaus, most (med adobosaus inkludert i mosten)
  • 3. 3 hvitløksfedd, finhakket (eller 1 1/2 teskjeer hvitløksgranulat)
  • 4. 1 middels stor gul løk, finhakket (eller 1 spiseskje løkpulver)
  • 5. 5 spiseskjeer Worcestershire-saus (eller 1 spiseskje Worcestershire-pulver)
  • 6. Saften av 1 sitron
  • 7. 1 hel sitron, revet skall og finhakket
  • 8. 1/4 kopp soyasaus
  • 9. 2 kopper ketchup
  • 10. 1 1/2 kopper øl

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland alt og kok opp over middels varme. La det småkoke på lav varme i 15 minutter. La det avkjøle, hell det i en beholder, og oppbevar det i kjøleskapet.
  2. 22. Oppskriftene til denne konkurransen, som er levert av bidragsytere som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Networks kjøkken. Derfor kan ikke Food Network garantere for nøyaktigheten av noen av oppskriftene.