Ristet rød peppersaus

Ristet rød peppersaus

Lær hvordan du lager en smakfull og enkel ovnsbakt rød paprikasaus som passer perfekt til pasta, kjøtt eller grønnsaker. En rask og velsmakende oppskrift for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 3 fedd hvitløk, hakket
  • 3. 1 liten løk, hakket
  • 4. 4 røde paprika, ristet, skrelt, frøet og hakket
  • 5. 2 kopper kyllingkraft
  • 6. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en stekepanne, varm opp olje. Fres hvitløk og løk til løken er gjennomsiktig, omtrent 3 til 5 minutter. Tilsett paprika. Hell i buljong og kok opp. La det småkoke i 10 til 15 minutter. Ta av varmen og kjør suppen glatt i en blender. Smak til med salt og pepper.