Couscous

Couscous

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull couscous med denne oppskriften. Perfekt som en lett hovedrett eller tilbehør til middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 til 2 kopper couscous
  • 1 1/2 til 2 kopper kyllingkraft eller vann
  • 3 spiseskjeer smør
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Legg couscousen i en glass- eller keramisk blandingsbolle.
  2. 2I en middels stor kjele, kok opp kyllingkraft eller vann og smør. Hell det over couscousen, og dekk blandingsbollen med plastfolie eller aluminiumsfolie. Sett til side og la det stå i 5 minutter. Rør opp med en gaffel, og tilsett deretter smør, salt og pepper etter smak. La det stå mens smøret smelter. Serveres varm med marokkansk kylling, hvis ønskelig.