3-ingredienser glutenfrie bananpannekaker

3-ingredienser glutenfrie bananpannekaker

Lær hvordan du lager deilige glutenfri bananpannekaker med bare tre ingredienser. Perfekt til frokost eller brunch, rask og enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 store egg
  • 2. 1 stor banan
  • 3. 1/4 teskje gresskarpietspice

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland eggene, bananen og gresskar-krydderet i en blender til det er jevnt.
  3. 33. Varm opp en stor non-stick stekepanne eller takke på middels-lav varme. Arbeid i porsjoner, og legg sølvsirkelstore porsjoner av røren (ca. 1 spiseskje) på pannen. Stek til de er gyldne, 1 til 2 minutter på hver side.