
Ungarsk Mini-Dumpling- og Eggnudelsuppe
Prøv denne deilige ungarske-inspirerte mini-dumplings- og eggnuddelsuppen, perfekt for en varmende og smakfull måltid. Enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Kok opp kraften og skru ned varmen slik at den småkoker. Bland kyllingen med egg, brødsmuler, muskatnøtt, røkt søt paprika, persille, salt og pepper. Rull kjøttet til 2,5 cm store kjøttboller og legg dem i den småkokende kraften. Vask opp og la kjøttbollene koke i 3 til 4 minutter alene. Tilsett eggnudler, paprika og vårløk, og rør om. La det koke i ytterligere 4 til 5 minutter til nudlene er akkurat møre. Rør inn dill. Smak til suppen med salt og pepper, og server umiddelbart.